|


Letni program 2020 Medijsko središče Prijava na e-novice

Objavil/a: Katja Mlakar, sobota, 25. maj 2019, ogledov: 1425

Mladinski odsek - VESELE GORICE MEDVODJE 2019

Mladinski odsek Planinskega društva Kamnik objavlja razpis VESELE GORICE – Poletni tabor za otroke od prvega do devetega razreda OŠ.

Kako smo se imeli lansko leto, si lahko ogledate na tej povezavi. 

VSA MESTA SO ŽAL ŽE ZASEDENA. PRIJAVE NISO VEČ MOGOČE.

In komu so Vesele Gorice namenjene?

Vsem nadobudnim cici in mladim planincem, ki imajo radi Vesele Gorice, so v letu 2019 opravili najmanj pet planinskih izletov in SO ČLANI PLANINSKEGA DRUŠTVA KAMNIK. Prednost imajo otroci, ki so se že udeležili poletnega tabora Vesele Gorice in zimovanja na Mali planini.

Kdaj: od 14.  do 20.  julija 2019. 

Kje: Taborni prostor Medvodje v Jelendolu pri Tržiču

Oprema: Podroben seznam boste starši prejeli na uvodnem sestanku. PREPOVEDANI so vsi mobilni telefoni in elektronske igrice (Game Boy, PSP ...)! Enako velja za sladkane pijače in sladkarije.

Strošek usposabljanja in način plačila: 130 € na posameznika. 

Popusti: 10 % za drugega otroka iz iste družine in za vsakega nadaljnega otroka dodatnih 5 %.

Cena vključuje bivanje, prehrano (3*zdrav obrok, vmesne malice, tekočina, posladki), prevoze otrok s kombijem in osebnimi vozili iz tabora na aktivnosti (prihod in odhod otrok na in s tabora je v režiji staršev), vodenje in varstvo otrok.

Polovico zneska plačate v roku petih dni po uvodnem sestanku, drugo polovico pa najkasneje pet dni pred pričetkom udeležbe. Za oboje boste prejeli predračun na dan sestanka.

Prijava bo potrjena šele po plačilu stroška usposabljanja.

Odpoved: Prijavljeni udeleženec ima pravico pisno odpovedati udeležbo, kar sporoči na spodaj navedeni naslov. V tem primeru ima organizator pravico zadržati del stroškov. Višina zadržanega zneska je odvisna od časa, v katerem je udeleženec odpovedal svojo udeležbo na taboru (do 10 dni pred akcijo - 10 % višine stroškov; manj kot 10 dni pred akcijo - 50 % višine stroškov). Plačila ste izjemoma oproščeni na podlagi zdravniškega potrdila, s katerim potrjujete, da se iz opravičljivih vzrokov ne morete udeležiti tabora, na katerega ste prijavljeni.

Rok prijave: Izpolnjeno in podpisano prijavnico (obrazec Prijavnica na akcije) pošljite na naslov mladinski.odsek@pdkamnik.si, DO PETKA, 21.  junija 2019.

 

Število prostih mest je omejeno (30), zato pohitite s prijavo.

RAZPIS
PRIJAVNICA 

Info: Več informacij dobite na elektronskem naslovu mladinski.odsek@pdkamnik.si ali na telefonski številki 041 552 939 (Urška Petek – vodja tabora).

 

Vesele Gorice bodo vodili izkušeni vodniki Planinske zveze Slovenije, gorski vodniki in gorski reševalci.

 

Uvodni sestanek  vseh prijavljenih bo 28. 6. 2019, ob 18. Uri, v prostorih Planinskega društva Kamnik, Šutna 42, 1240 Kamnik. Na sestanku bodo predstavljene vse podrobnosti, vključno z urnikom in potrebno opremo.


Urška Petek, vodja tabora

Marko Petek, predsednik PD Kamnik


Projekt sta podprli Planinska zveza Slovenije in Občina Kamnik preko sredstev javnega razpisa.

pzs_znak_si_napis_desno2b_mala__1 obcina_kamnik logo_fso_v
grs_kamnik_znak_barve

 
 

 


V primeru manjšega števila prijav se lahko tabora udeležijo tudi člani drugih planinskih društev. V tem primeru je kotizacija zanje 350 € po osebi.

 
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo »všečkaj« ali objavi na FaceBook-u.

© Planinsko društvo Kamnik, 2020 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta