|


Letni program 2020 Medijsko središče Prijava na e-novice

Objavil/a: Katja Mlakar, ponedeljek, 10. februar 2020, ogledov: 898

Razpis zimovanje Vesele gorice 2020

Mladinski odsek Planinskega društva Kamnik objavlja razpis VESELE GORICE V SNEGU – Zimovanje za osnovnošolske otroke (3. – 9. razred).

 

Komu so VESELE GORICE v snegu namenjene?

Vsem nadebudnim mladim planincem, od 3. razreda naprej, ki imajo radi Vesele Gorice, so v letu 2019 opravili najmanj pet planinskih izletov in SO ČLANI PLANINSKEGA DRUŠTVA KAMNIK.

Kdaj: od 28. februarja do 1. marca 2020.

Dobimo se v petek, 28.2.2020, ob 16.30 uri na mejnem prehodu Ljubelj. Otroke prevzamete na istem mestu v nedeljo, 1.3.2020, ob 15.30 uri.

Kje: Gorniški učni center Zelenica.

 Oprema: osebna oprema za tridnevno bivanje, oblačila, primerna za delo na terenu (sneg in mraz), nahrbtnik  in oprema za turo. Podroben seznam boste starši prejeli po elektronski pošti. PREPOVEDANI so vsi mobilni telefoni in ostale elektronske naprave.

Prehrana: 2 x polni penzion, malica na turi. Ves čas bo na voljo čaj.

Strošek zimovanja in način plačila: 75 eur na posameznika (vključen 2 x polni penzion, vodenje, organizacijo, prevoz opreme na relaciji Ljubelj – Zelenica in nazaj).

Po prejeti prijavi boste na elektronski naslov prejeli predračun, katerega morate plačati do na njem navedenega datuma. Prijava bo potrjena šele po plačilu stroška zimovanja.

Odpoved: Prijavljeni udeleženec ima pravico pisno odpovedati udeležbo, kar sporoči na spodaj navedeni naslov. V tem primeru ima organizator pravico zadržati del stroškov. Višina zadržanega zneska je odvisna od časa, v katerem je udeleženec odpovedat svojo udeležbo na zimovanje (do 10 dni pred akcijo – 10% višine stroškov; manj kot 10 dni pred akcijo – 50 % višine stroškov). Plačila ste izjemoma oproščeni na podlagi zdravniškega potrdila, s katerim potrjujete, da se iz opravičljivih vzrokov ne morete udeležiti zimovanja, na katerega ste prijavljeni.

Rok prijave: Izpolnjeno in podpisano prijavnico (obrazec Prijavnica na  akcije ) pošljite na naslov mladinski.odsek@pdkamnik.si, do 23. februarja 2020.

Število prostih mest je omejeno (20), zato pohitite s prijavo. 

Info: Več informacij dobite na elektronskem naslovu mladinski.odsek@pdkamnik.si ali na telefonski številki 040 730 891 (Katja Mlakar – vodja zimovanja, v popoldanskem času).

Zimovanje bodo vodili izkušeni vodniki Planinske zveze Slovenije, gorski vodniki in gorski reševalci.

 

Katja Mlakar, vodja zimovanja                                Marko Petek, predsednik PD Kamnik

 


Projekt sta podprli Planinska zveza Slovenije in Občina Kamnik preko sredstev javnega razpisa in v sodelovanju z Društvom gorska reševalna služba Kamnik.

 

grs_kamnik_znak_barve pzs_znak_si_napis_desno2b_mala_obcina_kamnik logo_fso_v  

               

 
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo »všečkaj« ali objavi na FaceBook-u.

© Planinsko društvo Kamnik, 2020 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta