|


Letni program 2020 Medijsko središče Prijava na e-novice

Objavil/a: Katja Mlakar, ponedeljek, 20. april 2020, ogledov: 1904

Preklic zaprtja planinskih poti v oskrbi PD KAMNIK

Glede na vladno sproščanje ukrepov in dopuščanje nekaterih športnih dejavnosti Planinsko društvo Kamnik v dogovoru s štabom Civilne zaščite Občine Kamnik in strokovno službo Planinske zveze Slovenije objavlja PREKLIC zaprtja planinskih poti v oskrbi PD Kamnik.

 

 

Ker še vedno ostaja razglašena epidemija je potrebno tudi na planinskih poteh spoštovati vse sprejete ukrepe, prav tako še vedno velja, da je gorsko reševanje oteženo, okrnjena je tudi oskrba in popravilo planinskih poti, planinske koče pa so do nadaljnjega zaprte. Zaradi vseh navedenih dejstev naj ta preklic NE VELJA kot povabilo v gore, zlasti ob bližajočih se praznikih, ko si bo marsikdo zaželel obiska gora. 

 

PZS je objavila Priporočila v času sproščanja ukrepov, v katerih med drugim opozarja, da so v visokogorju še vedno zimske razmere in svetuje, da se izogibamo zahtevnih in zelo zahtevnih planinskih poti, turne smuke in nasploh visokogorja in bolj tveganih planinskih dejavnosti. Pred morebitnim odhodom v gore si jih OBVEZNO preberite!
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo »všečkaj« ali objavi na FaceBook-u.

© Planinsko društvo Kamnik, 2020 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta