|


Letni program 2020 Medijsko središče Prijava na e-novice

Objavil/a: Rajko Zajc, ponedeljek, 25. februar 2008, ogledov: 1943

Šola Športnega plezanja

V okviru AO Kamnik bo v mesecu marcu in aprilu potekala šola športnega plezanja pod vodstvom Saša Hribarja in Matica Grojzdeka. Namenjena je vsem, ki bi se radi naučili osnov za varno plezanje v urejenih plezališčih in na umetnih stenah. Predstavljene bodo osnovne tehnike plezanja, tehnike varovanja, spuščanje ob vrvi, poznavanje zgodovine in filozofije športnega plezanja… Šola se bo začela z uvodnim predavanjem v ponedeljek 10.3. ob 19:00 v prostorih Planinskega društva Kamnik in bo trajala 7 tednov. Šola obsega teoretična predavanja ter praktične vaje na umetni steni in v naravnih plezališčih.

Program šole:

    -teoretična predavanja, ki se bodo odvijala ob ponedeljki ob 19. uri (vrvna tehnika, tehnika plezanja, trening, prehrana, prva pomoč,..)

    -praktične vaje na umetni plezalni steni ob sredah ob 17. uri (na teh vajah bomo teoretična predavanja uporabili v praksi)

    -prosto plezanje na umetni plezalni steni ob četrtkih ob 19.uri (termin bo namenjen tistim, ki bi radi izpopolnili svojo tehniko gibanja)

    -plezalni izleti po slovenskih plezališčih, ki se bodo odvijali ob vikendih (3-4 skupni izleti)

Ob zaključku šole, bo sledil izpit s katerim boste dokazali, da lahko varno in samostojno plezate brez nadzora inštruktorjev (dobili boste naziv športni plezalec pripravnik).

CENA:

-130 eurov nad 30 let

-110 eurov do 30 let

-90 eurov študentje
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo »všečkaj« ali objavi na FaceBook-u.

© Planinsko društvo Kamnik, 2020 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta