|


Letni program 2020 Medijsko središče Prijava na e-novice

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, torek, 8. maj 2018, ogledov: 2010

Vabilo na 28. nočni rokovnjaški pohod

Na 34 kilometrov dolg pohod se bomo odpravili 26. maja 2018. Pričetek pohoda je ob 20.30 uri izpred Gostinskega podjetja na Trojanah.

Potek poti: Trojane - Doline - Borje pri Mlinšah - Golčaj - Limbarska gora - Negastrn - Gradiško jezero - Lukovica - Rafolče - Dupeljne - Kolovec - Čeh - Stari grad nad Kamnikom (Grajska terasa).

Prijavnina znaša 10,00 € in se poravna ob prijavi na dan pohoda (velja tudi za predhodne prijave po e-pošti info@pdkamnik.si). Za mladino do petnajstega leta starosti, v spremstvu staršev, prijavnine ni (vključuje brezplačen prevoz z avtobusom, vodenje, diplomo, izkaznico za prvo udeležbo na pohodu, krof, čaj, malico in rokovnjaški golaž).

Avtobus bo z avtobusne postaje Kamnik odpeljal ob 19. uri ter ustavljal na avtobusnih postajališčih v smeri Duplica, Volčji Potok, Radomlje, Količevo, Dob, Lukovica, Blagovica, Trojane. Po končanem pohodu bo pohodnike odpeljal na izhodišče.

Navodila pohodnikom:
Pohod traja približno 11 ur (s počitki), zato se od udeležencev pohoda pričakuje dobra telesna in psihična pripravljenost za hojo v nočnem času ter ustrezna oprema tudi za morebitne neugodne vremenske razmere. Priporočajo se pohodne palice in rezervna oblačila. Obvezna je tudi baterijska svetilka z rezervnimi baterijami.

Ponoči je orientacija slabša, zato naj pohodniki ne zapuščajo skupine! Pohodniki hodite na lastno željo in na lastno odgovornost.
Obleka in obutev za gibanje po gozdnih poteh v nočnem času, zaščita proti dežju, baterijska svetilka z rezervnimi baterijami.

Dodatne informacije na www.pdkamnik.si, ali na telefon 031 395 094 (Miran Jereb). Svoje vprašanje lahko posredujete tudi po e-pošti: miran_jereb@t-2.net, kjer sprejemajo tudi prijave za najave večjih skupin pohodnikov.

Ljubitelji pohodništva in druženja v naravi vabljeni!

PD Kamnik


Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo »všečkaj« ali objavi na FaceBook-u.

© Planinsko društvo Kamnik, 2020 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta